Pyydä tarjous

Tämän lomakkeen avulla voit lähettää tarjouspyynnön meille. Otamme nopeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.


Please leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Helsinki

SAUNAREMONTIT LUOTETTAVASTI JA AMMATTITAIDOLLA

Vesieristykset tekee aina VTT-vesieristyssertifikaatin omaava ammattilainen. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus ja sen mukanaan tuoma asiantuntemus, joten saunaremontti onnistuu varmasti suunnitelmien mukaan laadukkailla materiaaleilla ja jokaista yksityiskohtaa myöten huolellisesti toteutettuna.

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin sinulle sopivan kokonaisuuden toteuttamisesta!

KYLPYHUONEREMONTTI HELSINKI

Toteutamme kylpyhuoneremontit laadukkaasti ja asiantuntemuksella toimialueenamme Helsinki ja koko Uusimaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja sen mukanaan tuoma vankka ammattitaito, joten kylpyhuoneremontti onnistuu varmasti laadukkasti ja täsmälleen tehdyn suunnitelman mukaisesti. Teemme jokaisen yksittäisen remontin alusta loppuun saakka samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella.

KYLPYHUONEREMONTIT AMMATTITAIDOLLA HELSINGISSÄ

Kylpyhuoneremontti tehdään huolellisesti alusta alkaen ja kiinnitämmekin erityistä huomioita pohjatöihin; emme remontoi vanhojen pintamateriaalin päälle, vaan puramme ne ennen uusien asentamista. Pölyn minimoimiseksi alipaineistamme remontoitavan kylpyhuoneen ja käytämme tehokasta ilmansuodatusjärjestelmää. Mikäli rakenteista löytyy kosteutta, kuivaamme ne nopeasti omalla infrakuivauskalustollamme. Autamme myös parhaiden ja sopivimpien materiaalien valinnassa.

ASIANTUNTEVA JA LAADUKAS PALVELU

Panostamme luotettavaan ja asiantuntevaan palveluun, ja toteutamme kylpyhuoneremontit asiakkaillemme täyden palvelun periaatteella. Meiltä löytyy asianmukainen VTT-vesieristyssertifikaatti ja käytämme ainoastaan VTT-sertifioituja kaksikomponenttisia vesieristeitä. Niiden kerrospaksuus ja kulutuskestävyys on huomattavasti parempi, kuin perinteisillä vesiohenteisilla vesieristeillä, joten lopputuloksesta tulee mahdollisimman laadukas ja kestävä.

Teemme aina ensimmäisenä arviokäynnin, jossa kartoitetaan asiakkaan toiveet sekä remontin laajuus. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivan kokonaisuuden toteutuksesta!