Pyydä tarjous

Tämän lomakkeen avulla voit lähettää tarjouspyynnön meille. Otamme nopeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.


Please leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Palvelut

Palvelut laadukkaasti ja ammattitaidolla

Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden palvelun kylpyhuone- ja saunaremonteissa.  Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja sen mukanaan tuoma vankka ammattitaito, joten remontti onnistuu varmasti laadukkasti ja täsmälleen tehdyn suunnitelman mukaisesti. Teemme jokaisen yksittäisen remontin alusta loppuun saakka samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella. Meiltä saat luotettavasti ja asiantuntemuksella remontit koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin sinulle sopivan kokonaisuuden toteuttamisesta!

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit

Kylpyhuoneremontti tehdään huolellisesti alusta alkaen ja puramme vanhat pintamateriaalit ennen uusien asentamista. Käytämme tehokasta ilmansuodatusjärjestelmää remonttipölyn minimoimiseksi. Mikäli rakenteista löytyy kosteutta, kuivaamme ne omalla infrakuivauskalustollamme.

Meiltä saat saman katon alta kaiken mitä saunaremonttia tehdessä tarvitset; laatat, paneelit, saunanovet, lasiseinät, lauteet, kalusteet ja kiukaat. Säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa. Kaiken kaikkiaan remontin toteutus on sujuvampaa ja helpompaa, kun kaiken saa meidän kauttamme. Saunaremontti toteutetaan kokonaisurakkana putki- ja sähkötöineen, ja tarvittaessa teemme myös ilmastoinnin ja/tai viemäröinnin muutostyöt. Autamme remonttien yhteydessä myös parhaiden ja sopivimpien materiaalien valinnassa, ja saat tarvittaessa myös apua muissa remontin yksityiskohdissa.

Toimimme täyden palvelun periaatteella

Panostamme luotettavaan ja asiantuntevaan palveluun, ja toteutamme remontit täyden palvelun periaatteella. Meiltä löytyy asianmukainen VTT-vesieristyssertifikaatti ja käytämme ainoastaan VTT-sertifioituja kaksikomponenttisia vesieristeitä. Kauttamme saat myös seuraavat palvelut:

  • Asbestikartoitus – kauttamme saat asbestikartoituksen tarvittaessa
  • Valvontatyöt– kauttamme saat luotettavan ulkopuolisen valvojan remontille tarvittaessa.
  • Kuivauspalvelut – meillä on oma tehokas infrakuivaus kalusto kuivaukseen.
  • Putki ja sähkötyöt – tarjoukseemme sisältyy aina kyseiset työt ellei toisin sovita. Asiakas voi keskittyä mieluistensa pintamateriaalien valintaan.

Teemme aina ensimmäisenä arviokäynnin, jossa kartoitetaan asiakkaan toiveet sekä remontin laajuus. Palvelemme asiakkaita pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!