Pyydä tarjous

Tämän lomakkeen avulla voit lähettää tarjouspyynnön meille. Otamme nopeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.


Please leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Yritys

Yrityksestä

Pitkä kokemus

Meillä on rakennusalalta yli 30 v. kokemus. Tuona aikana monet rakennusalan työt ovat tulleet tutuiksi. Kylpy- ja saunaremonteista on yli 15 vuoden kokemus. Kylpy/saunaremontissa on ymmärrettävä eri materiaalien vaikutus toisiinsa sekä työvaiheiden oikea ajoitus. Vaikka kylpyhuoneessa näkyvätkin laatat ja saunassa panelit on ennen näitä asennustöitä tehtävä monta asiaa, purkutyöt, pohjatyöt, vesieristeet, putki-,sähkö- ja ilmastointityöt. Näiden työvaiheiden oikealla toteutuksella ja  käyttämällä laadukkaita materiaaleja teemme teille onnistuneen remontin, Tämä näkyy kauniina ja kestävänä lopputuloksena.

Henkilökohtaista

Asiakkaan toiveiden kuunteleminen sekä opastaminen tarvittaessa on meille tärkeää. Me tiedämme mikä materiaali sopii parhaiten kyseiseen kohteeseen.

Luotettavuus ja laatu

Asiakkuus suhteet jäävät harvoin yhteen remonttiin.Ensin tehdään kylpyhuone.Myöhemmin esim. khh tai wc. Teemme yksilöidyn remontti sopimuksen joka kohteesta.

Yhteistyö

Ilman luotettavia sähkö- ja putkiurakoitsijoita emme olisi näin vahvoja.Vuosien kuluessa olemme löytäneet luotettavat tavarantoimittajat  joiden avulla tilattu tavara on oikeaa ja saapuu ajallaan. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Tunnemme suomalaiset rakennusmateriaalit sekä vallitsevat määräykset. Emme käytä aliurakoitsijoita tekemään rakennustöitä puolestamme.

Haluamme tehdä työt itse. Tämä takaa tasaisen laadun sekä hyvän vuorovaikutuksen asiakkaan kanssa.